Atlas Touch ja Atlas Care - lempeän tehokas apu niskalle ja kallonpohjaan


 Varma apu niskajumeihin

* Kaupallinen yhteistyö: Jvt Wellness


Sain kokeiluun Jvt Wellness nimiseltä yritykseltä kaksi tuotetta, jotka lupaavat auttaa niska- ja kallonpohjajumeihin ja -kipuihin sekä myös ehkäistä lihasperäistä jännityspäänsärkyä kotikonstein.


Saanko siis esitellä uudet lempeän lujat ystäväni; Atlas Touch ja Atlas Care

 

Ilahduin kovasti näistä kivunhoidon apuvälineistä, koska kärsin itse kroonisista kivuista ja jumeista juurikin niskan ja kallonpohjan alueella. Myös päänsärky on liiankin tuttu vieras. Kiinnostavaa tuotteissa oli se, että tämä tuote on fysioterapeuttien suosittelema ratkaisu ja Atlas Touch on jopa voittanut Vuoden Terveystuote -palkinnon, joten odotuksetkin olivat sen mukaiset.

 

Touch on niskahierontaväline ja yleensä soveltuu henkilöille, joilla koviakin niskakipuja- ja jumeja. Kun pahin jumi on saatu pois, sen käytön voi käytännössä lopettaa, ja Atlas niskavenytin hoitaa tämän jälkeen loput. Paras tapa saada täyskokemus on testata molempia tai vain Atlas Carea.

 

Olen nyt käyttänyt tuotteita muutaman viikon ja olen tykästynyt. Ensin kokeilussa oli ohjeiden mukaan Touch ja sen jälkeen olen keskittynyt käyttämään Carea.

 

Tuotteiden enrgonomisen muotoilun ansioista ne istuvat lähes täydellisesti kallonpohjalle ja hoidon saa hyvin kohdistettua juuri oikeaan paikkaan. Itse löysin paikan ainakin helposti. Tarkkana sai kuitenkin olla, ettei aseta tuotetta kallonpohjassa oleviin fibromyalgialle tyypillisiin kipupisteisiin - tai sen kyllä heti huomaa, koska kipu on niin kova. 


Tuotetta käytetään selinmakuulla niin, että sen kaksi nystyrää kohdistuvat kallonpohjan ja ensimmäisen kaulanikaman väliseen lihakseen. Tämäkin alue hieman kipeentyi ensimmäisten kertojen jälkeen, mutta se on ihan tavallista ja kuuluu asiaan - näin tapahtuu usein myös hieronnan seurauksena.


Suosittelenkin käyttämään tuotetta esimerkiksi jumppa- tai joogamatolla. Tällöin tuote pysyy paremmin paikoillaan ja tuntuma on hieman hellävaraisemman oloinen (tuote on kovaa muovia). Tämä on myös lääkkeetön hoitomuoto, jota on turvallista jokaisen käyttää.

 

Etenkin lyhyt hoitoaika ja tuotteen pieni koko ovat iso plussa, koska tuotteiden hoitavasta vaikutuksesta voi nauttia melkein, milloin vain ja missä vain. Itse olen ottanut tavaksi iltarutiinina makoilla muutaman minuutin tuote niskaa vasten ja todellakin huomaan eron hoidon jälkeen. Tuntuu, että käytön jälkeen veri kiertää taas paremmin päähän asti ja usein polttavin kipu katoaa. Tulee tunne, että niskaan tulee enemmän tilaa.

 

Säännöllinen käyttö lupaa parantaa verenkiertoa niskan alueella, vähentäen kipua, jäykkyyttä ja kallonpohjajumia. Ja tämä parantunut verenkierto yhdistettynä tehokkaaseen venytykseen taas lievittää todistetusti kipuoireita. Uskon näiden pienten ystävien avulla elämänlaatuni paranevan ainakin hieman – ja minun tilanteessani kaikki apu on kotiin päin. Joten lämmin kiitos Jvt Wellness!

 

Jos sinäkin haluat oman tuotteesi kokeiluun, nappaa se täältä.


Kommentit