Tervetuloa

Lämpimästi tervetuloa!

Mukavaa, että olet löytänyt tiesi blogini äärelle. Toivotan sinut lämpimästi tervetulleeksi lempeyden matkalle kanssani! 
 
Tässä blogissa pohdin ja tarkastelen elämää erityisherkän silmin. Käyn läpi vuonna 2019 alkanutta elämänmuutostani, joka sai alkunsa ylikuntoon ja uupumukseen sairastumisen myötä. Alkuvuodesta 2021 sain tietää sairastavani myös fibromyalgiaa. Lisäksi kirjoitan aiemmista kokemuksistani, haavoistani ja haaveistani sekä kaikesta siitä, mitä tämä uusi lempeämpi elämä tuo tullessaan.
 
Koen, että kaiken kokemani sanoittaminen ja ylös kirjoittaminen on etenkin itselleni tärkeä prosessi – osa omaa matkaani, mutta samalla se voisi tarjota lohtua, ymmärrystä ja vertaistukea jollekin toiselle. Jollekin samojen asioiden äärellä kipuilevalle tai myös niille läheisille, jotka vierestä seuraavat tavalla tai toisella särkyneen tai toipuvan ihmisen matkaa. Toki kyytiin voi hypätä kuka tahansa, joka joskus silloin tällöin kaipaa lohdullisia tai samaistuttavia sanoja elämäänsä.
 

Haluan puhua avoimuuden, herkkyyden ja pehmeiden arvojen puolesta – näyttää rohkeasti tunteeni ja puhua vaikeistakin asioista niiden oikeilla nimillä. Haluan olla omalta osaltani mukana tuomassa maailmaan lisää lempeyttä ja merkityksellisyyttä. Toiveenani on välittää viestiä siitä, ettei ole heikkoutta olla haavoittuvainen, vaan me saamme olla myös rohkeasti keskeneräisiä ja rikkinäisiä kaikkien elämän asettamien vaatimuksien ja odotuksien keskellä. Aina ei tarvitse jaksaa ja joskus voi olla luvan kanssa suorittamatta


Toivon, että löydät kirjoitusteni ääreltä lempeitä pohdintoja, oivalluksia omaan elämääsi ja luottamusta kuunnella sydäntäsi. Luovan kirjoittamisen -opintojen myötä sisälläni on herännyt myös runoilijasielu, joten voit löytää lohtua niin ikään runojeni ääreltä. Kuulen mielelläni ajatuksistasi, joten kommentoi rohkeasti.


Voit lukea tarinastani täältä.


Lempeämpi minä -palveluihin (jooga- ja valmennuspalvelut verkossa) pääset tutustumaan täältä.


 
Lempeydellä,

Annukka


Herkkyys ei ole heikkoutta.Psst. Huomioithan, että blogissa julkaisemani kirjoitukset, runot ja kuvat ovat tekijänoikeussuojan alaisia. Olethan yhteydessä, mikäli haluaisit jakaa niitä.

Yhteystiedot: lempeampimina@gmail.com / sosiaalinen media @lempeampimina (suorat linkit sivun alareunassa).


Kommentit