Innovagoods hierontalaitteesta lempeä ja tehokas apu niska- ja hartiakipuihin

 

Innovagoods  Shiatsu hierontalaite

* Kaupallinen yhteistyö: Lifeturn

Tästä tuotteesta olen erityisen onnellinen ja kiitollinen! Tämä ihanan lempeä, mutta samaan aikaan tehokas hierontalaite lupaa lievittää lihaskipuja ja niskajäykkyyttä sekä auttaa rentoutumaan – ja sen se myös tekee. Itselläni tämä toimii ehdottomasti parhaiten hartioihin, niskaan, kaulaan ja kallonpohjaan.

Hierontalaite on ollut minulla nyt käytössä muutaman viikon ajan ja olen käyttänyt sitä lähes päivittäin noin 15 minuuttia kerrallaan näin alkuun. Kerran kuussa hierojalla käynnit eivät ole tuntuneet riittävän minulle, mutta talouteni ei kuitenkaan salli tiuhempaa tahtia.

Siksi tämä apuväline on minulle täydellinen lisä kroonisen kivun omahoitomenetelmiin. Saan hierontahetken omassa kodissani, juuri silloin, kun sitä tarvitsen!


Innovagoods Shiatsu hierontalaite on mahtava helppokäyttöisyytensä ansiosta – voin halutessani vain olla ja hierontalaite tekee tehtävänsä. Hierontalaitteessa on 8 tehokkaasti hierovaa nystyrää, 2 eri hierontasuuntaa ja 3 eri hierontavoimakkuutta eli tehon voi säätää itselle sopivaksi. Lisäksi hieronnan voimakkuutta voi muuttaa käsikahvojen avulla vaihtamalla käsien asentoa tai sijaintia. Käsien avulla voi vaikuttaa myös kehonosaan, johon hieronnan haluaa kohdistaa.

Hierontalaitteessa on infrapunalämmitin, joka tehostaa ja antaa mukavan lempeän tunteen hierottavalle alueelle. Lämmitys rentouttaa ja poistaa jäykkyyttä. Tuote toimii helposti liittämällä se verkkovirtaan mukana tulevalla adapterilla (mukana myös autoon sopiva adapteri eli hieronnasta voi nauttia myös autossa). Ja mikä parasta, tällä monipuolisella hierontalaitteella voin hieroa niskan ja hartioiden lisäksi esimerkiksi selkääni, lonkkaani tai vaikka jalkojani.


Innovagoods Shiatsu hierontalaite:

  • Hieroo, rentouttaa ja poistaa jäykkyyttä
  • Hieroo niskaa, selkää ja jalkoja
  • Säädettävä voimakkuus ja pyörintäsuunta
  • Infrapunalämmitys rentouttaa hierottavaa aluetta
  • Voidaan käyttää myös autossa

LEMPEÄ SUOSITUKSENI - HANKI OMA HIERONTALAITE TÄSTÄ


Lifeturn on pirkanmaalainen 2018 perustettu kahden perheen pienyritys, jolle asiakkaat ovat tärkeitä. Heiltä löytyy tuotteita kivuttomamman elämän ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tueksi: 

”Totuus on, että hyvinvointi alkaa valinnoista, mitä teet kehosi ja mielesi suhteen. Lifeturn auttaa sinua tekemään parempia valintoja ja tukemaan sinun arkeasi laadukkaiden tuotteiden avulla.”


Kommentit